In the raw Fudge met groenten
  • Ingrediënten
  • Pompoen-fudge:
  • 1/2 cup geroosterde pompoen
  • 1/2 cup amandelpasta
  • 1/4 cup kokosolie
  • 1/4 cup koudgeslingerde honing
  • 1 tl kaneel en 1tl kruidnagel
  • 1 tl vanille extract zelfgemaakt
  • Snuf fijn zeezout
  • Cacao-fudge:
  • 1/2 cup courgette geraspt
  • 1/2 cup kokosolie
  • 1/2 cup raw cacao
  • 1/2 cup hazelnootpasta
  • 1/4 cup koudgeslingerde honing
  • Touch fijn zeezout & kaneel (proef!)
Ook raw-foodies houden van zoet, ik tenminste wel. Deze fudge goodies met een basis van kokosolie en rauwe cacao en een vulling van groenten naar je smaak heb ik altijd in de vriezer liggen.

Favoriet hier in huis is de oranje herfst versie met geroosterde pompoen en de choco versie met rauwe cacao en courgette. (Ideaal voor van de zomer en je teveel courgettes overhebt uit de moestuin) Je kunt ze upgraden met een bodem van gemalen pecannoten of als je indruk wil maken met een amazing dessert na de kerstmaaltijd maak een raw fudge taartje met heel veel laagjes in verschillende kleuren… Recept volgt nog (vergeet foto’s te maken en restjes zijn niet zo heel charming)

Bereidingswijze

  1. Alle ingrediƫnten voor je favo fudge smaak blenden
  2. Vorm geschikt voor diepvries bekleden met bakpapier
  3. Mengsel erin gieten en met spatel even glad maken
  4. En dan een uurtje geduld hebben...
  5. Aansnijden in echte fudge stukjes